Tuesday, June 2, 2009

Cekedis Goreng

Busy. Hmm takde la busy maner. system dah siap, tinggal nak hias2 je. Streaming dah up, tapi kene slalu monitor coz mende tu baru lagi so mesti ade problem nyer. Nak view streaming tu boleh la pi tgk
http://www.hotfm.com.my/listen/radio_default.asp
http://www.flyfm.com.my/listen/radio_default.asp
http://www.onefm.com.my/listen/radio_default.asp
D60 aku pun dah lame tak beraksi. Hari ni baru bawak dia pegi ofis, maner la tau ade event ke ape2 ke kat sini hari ni. Boleh la tembak sket2. Tadi kat hot fm ade Lisa Surihani. Memang sangat cun, tapi segan la ape hal tetibe nak masuk hotfm amek gamba dgn dia haha. So tgk je la. Sejak bola dah abis ni bebudak malas dah nak naik atas main bola. Aku main bola kat dalam game je la huu.. oh tgh kerja. sambung balik nanti.

till then

2 comments:

Bean Jinai said...

Cun ar bro..!

RockChic said...

cekedis...mari join blog ak...http://rockbutterflyprincess.blogspot.com/

Post a Comment