Monday, June 15, 2009

Offer Letter from UiTM

18 comments:

Sue said...

wah.. dah ada offer letter. congrats & all the best sambung degree in ISE! ;)

Amar Syafiq said...

hehe baru kuar tadi. thanks sue! xdpt la join dia amek AI :p

Hamunosuke said...

congrats :)

Sue said...

eleh x kesa pon. pegila kat ISE mu tu.. hihi~ got ramai sifu pandai2.

Amar Syafiq said...

thanks hamsterhamsap!

ramai ke senior2 amek ISE ni? yg badge amr ni pun ISE ramai gile! ><

MoY.Axili said...

yoyo congratas!!!

RockChic said...

congrats my fwen~

Amar Syafiq said...

thanks liana n nana :D

azm said...

ramai amek ISE yeah? ramai la geng. cis! aku sorg je p ke lain :p
bapak ku suh buat rayuan kolej oh. xbestnyeee -_- harap² x dpt :p

Amar Syafiq said...

tu la pasal. ramai gile! aku engat ari kalau dpt network pun ok gak tp xkesah la. hahaha lek la nnti dh ade memembe mascomm boleh recommend kt aku :pp

Sue said...

azam dpt masscom ke? dulu ada kes parking fac kita dak masscom cilok. jgn jadi mcm diorg yer... hehehe~ tp orait la apply degree ikut minat. x ramai yg brani & tekad cm azam ni. batch ktorg ada 1 je tuka course giler2.. dia amek hotel.

amar, ramai amek ISE? batch ktorg xbape ramai la. tp sume pompuan kot.. hehe~ em fara ezwana, siti nordiana (both ANC), aishah yg comel2 tu. kalo de pape soklan pasal ISE, tanyela diorg. :) i juz remembered. time ktorg, ada yg kena reject dari ISE. susah tau nk dpt cos tu... kire amar ni antara yg hebat ke?

Amar Syafiq said...

haha untung zam ko dpt mascom, bebudak yg praktikel kt tv3 dari mascom, staff2 yg dari mascom, semuanya terbaik oh :p

hehe mestilah hebat sue, ex-ydp ni :PPPPPP hehe jk2. ntahla amar xkesah la dpt memaner pun, asalkan degree ni pointer bagus lg pada dip dulu. haih ..

Anonymous said...

Congrats cekedis (sounds like some jajan btw)

Hahaha kenyataan dekat bawah tu sedikit menyedihkan yer, "kemudahan penginapan tidak disediakan. Sila sediakan sendiri". Kejam jugak uitm rupanya.

Anyhow, congrats and welcome to shah alam =)

Anonymous said...

oh btw, this above msg is from moi, Shairil Farhana

Amar Syafiq said...

haha i can guess it is you already from the style of your ayat :p thanks sol!

tu la pasal, siap suro sediakn sndiri lg. best gile ayat dia :p pegi urbanscape?

Sue said...

hohoho. so ex-ydp.. lets c if u can be ydp again kat fskm shah alam. :p

nk dpt pointer lagi tinggi dari dip? ximpossible, jd dedicated student jela. hihihi

nekopachi said...

Congrats double decker, may the jajan lives on. (ape kene mengena ngan uitm god knows)

Amar Syafiq said...

thanks jajan :)

Post a Comment