Wednesday, September 30, 2009

best gile

Best gile kan time kita masih di dalam bulan raya ni kita amatlah busy dengan para assignment dan test dan projek. Esok aka sat lagi ada 2 test yang bakal ditempuhi. Time orang lain sedang lena menikmati tidur kita kena bangun awal2 untuk study. Nanti dah tempuh 2 test tu malam kena stay up untuk siapkan report CTU pula. Keseterusan malam pula kena stay up untuk buat assignment ITS470 yang sentiasalah banyak. Haih dulu time praktikel tak adalah sibuk macam gini. Tapi tu lah, lecturer cakap bila lagi nak merasa 'adventurous' life macam gini kan? geh -.-

1 comment:

Faziera said...

Memang best la tu..ahahaha
student..nak wat cmne..
xkn lari dr assgnments, projects..
lg2 nak dkat final exams nie..adoi..
anyway..gud luck 2 u!
huuuu~

Post a Comment