Thursday, November 26, 2009

Oh tidak

Lepas sorang, sorang lagi nak pindah keluar. Tau lah sewa rumah tu mahal tapi kalau sorang2 pindah tak kesian ke kat budak-budak yang still stay kat rumah tu sem depan. Nak cari orang bukan senang oh. Janganlah fikir lepas bontot sendiri je, orang lain nak kena fikir gak. Tolonglah rakan-rakan yang "on the way" nak masuk UiTM tu, tak kira lah yang dari diploma ataupun dari uni lain dapat tawaran masuk UiTM dan sudi jadi anggota rumah sewa seksyen 8. Amiiiiiiiiiiinnnnn.

Pengubat luka lara...........
midweek special goal by Denilson! photo from: arsenal.com

Salam Aidiladha. Till then ;)

10 comments:

Arief Arf said...

tampal la iklan mencari housemate.
letak kat tempat yg byk pompuan lalu.

hahahah

FirdHaikaL CHinta ilLahi said...

betul gak cakap arief...hahah...

tak pown tampal kat seven eleven...

Richeal Phil @ Ritz ^-^ said...

haha, buat jeh iklan kat rumah pangsa minah indon haha

Amar Syafiq said...

hahaha
bahaya camtu, nnt dpt indon xpsl2 kene serang
hehehe

Faziera said...

haha..siannye..
nanti ade la tu org nk sewa..
jgn risola..
tp jangan pakai redah je amek housem8..
kang dapat yang otak mereng or lg teruk-gay padan muke..
hahaha

sasha* said...

patutnya buat sape nk pindah klua kene carik org ganti masuk rumah baru.kn senang.kami buat cmtu lah

bell said...

amarrr!!!

Amar Syafiq said...

faziera: haha tu la pasal xleh main pilih je skarang ni org mcm2 @@

sasha : hi sasha, yup mmg buat mcm tu pun tp dia ckp xsure bleh dpt ke x, dia try dulu. ish ><

bell : ah bell!!! :p

Anonymous said...

sape nk kuar mar.. cter sket kat ak..
biar ak setel...
kau tau sape ak... haha

Amar Syafiq said...

hahaha..dak yg duk blk blakang atas sorang tu...

Post a Comment